Produktkategori
Kontakta oss

Kontaktperson: Mison WANG

E-post: info@carboxy-methyl-cellulose.com

Telefon: 86-571-63522399

86-571-58838090

86-15990171382

Fax: 86-571-58838100

Postnummer: 311419

MSN: wms1988@msn.com

Skype:misonchina

Adress: Yushan zon, Fuyang, Zhejiang provinsen, Kina

Fabriken leverantör CMC pulver

Fabriken leverantör CMC pulver

1. oljeborrning grade CMC används i spräckning vätska, Borrvätska och väl befästa vätska som vätskeförlust controller och tackifier. Det kan skydda axeln väggen och förhindra lera förlusten därmed förbättra återhämtning effek

Produktinformation

1. oljeborrning grade CMC används i spräckning vätska, Borrvätska och väl befästa vätska som vätskeförlust controller och tackifier. Det kan skydda axeln väggen och förhindra lera förlusten därmed förbättra återvinningseffektivitet.
2. rengöringsmedel grade CMC, när den används i flytande, klistra in tvättmedel, fungerar som stabiliserande agent och förtjockningsmedel; När den används i tvättmedel pulver, kan CMC effektivt förhindra tvättar från att bli smittade efter spolas av syntetiska tvättmedel.
3. CMC i textil och färgning industrin som dimensionering agent och döende adjuvant brukade göra lager limpidity och transparens. Det är lätt en bra stabilisator av och hjälper till att bilda film. Det är lätt att desizing.

4. CMC i mat industrin: CMC används ofta i frysta desserter, protein livsmedel, drycker, glasyr, dressingar, snabbnudlar, etc.

5. CMC i keramisk industri

1) CMC för keramik har jämn fördelning av substituenterna (natriumkarboximetylcellulosa grupp) på cellulosa ryggrad. Den producerar färre gel granulat i glasyr formulering.
2) den innehåller inga färgade orenhet och är 100% brännbart under bränning skick, för att säkerställa rent keramisk glasyr.
3) det kan stabilisera fysiska och kemiska egendom av glasyr formulering.
4) det kan förbättra glasyr vidhäftning och minska glasyr sprickbildning.
5) det underlättar bildandet av ett slät tät glasyr.
6) det kan förbättra glasyr formulering reologiska egendom.
7) glasyr viskositeten är proportionell mot koncentrationen av CMC lagt till.

4. förpackningar detalj av CMC: 25 kg kraft papperskasse, 16MT/20 "FCL

5. lagring av CMC:
1. lagra i en sval, torr, ren, ventilerad miljö.
2. produkten för läkemedels- och livsmedelsindustrin kvalitet bör inte sättas tillsammans med giftigt ämne och skadligt ämne eller substans med egendomlig lukt under transport och lagring.
3. sedan dagen för produktion, bör ett bevarande inte överstiga 4 år för den industriella produkten och 2 år för produkten för läkemedels- och livsmedelsindustrin i klass.
4. produkterna bör hindras från vatten och paketet väska skada under transport

Hot Tags: Fabriken leverantör CMC pulver, natrium karboximetylcellulosa cellulosa CMC
Relaterade produkter
Email Us
Förfrågning
Hangzhou Hongbo nya material Co., Ltd